mandag den 12. maj 2014

En ny begyndelse

SÅ er vi flyttet.

Her er der lys for enden af tunnelen, portalen dækkes af en blåregn som tidligere ejer har plantet, hvor heldig kan man være ? Der er også et godt alu-drivhus af engelsk oprindelse, det har stået i mere end 20 år...


Det er altid et stress at flytte, og det bliver jo ikke mindre når store dele af haven skal med. En der ikke fik lov at komme med var det gamle alu-drivhus, som diverse storme har forsøgt at tage livet af gentagne gange. Nu er det skilt ad og polykarbonat pladerne gemt til senere brug, alu skelettet er sendt til genbrug.En Efterårsstorm i 2011 tog næsten livet af drivhuset

9 kommentarer:

Fru Friis sagde ...

Hvor må det være spændende med sådan en ny have og en ny begyndelse. Hvad med dit franske drivhus, har du spottet en god plet til det?

Bente Lund sagde ...

Jeg glæder mig til at følge udviklingen i din nye have:-)

Kjeld Slot sagde ...

Et lille råd Henrik: snup nu alle de fotos du kan tænke dig, inden du går i gang med ombygningen, - i sær heltotaler af både hus og grund og have både udvendig og indvendig. Du bliver så glad af at bladre i dem om mange år, når dit paradis er på vej til at blive virkelighed og det kan nu og da føles helt rart at kunne registrere hvor meget man har nået og fået lavet, især på de dage hvor man fyldes med pessimisme over at det hele går for langsomt.
STORT TILLYKKE HERFRA
Kjeld

Vivi sagde ...

Det bliver spændende for jer at komme i gang med alt det nye både ude og inde (og for os andre at læse med på side linien) :-)

Kan kun tilslutte mig Kjelds råd til dig. Tag billeder fra alle vinkler. Vi er meget glade for de mange billeder, vi har taget i vores have, allerede her to år efter vi flyttede ind. Billederne fortæller, at der sker noget hele tiden, selv om det ind imellem føles som om, det ikke rigtig rykker noget.
God arbejdslyst :-)

hennebergs have sagde ...

Hvor ser det godt ud, tillykke med det, jeg glæder mig til at følge med i jeres nye projekt have
hilsen Kim

Havehjernen X sagde ...

Fantastisk at kunne starte på en frisk - og være helt herre i eget hus. Er så spændt på at se jeres projekter folde sig ud! Og godt tip fra Kjeld Slot - tag RIGELIGT med billeder - og især heltotaler er gode til at få detaljer og sammenhænge med, som man godt kan være blind for når man skal "registrere" huset/haven.

Jette sagde ...

Hej Henrik.Dejligt at i nu kan komme i gang med jeres store hus.........og have.Glæder mig meget til at følge hele forløbet.
Og jeg spørger også som Fru Friis ang dit drivhus?
God dag Jette

Jette sagde ...

Hej Henrik.Dejligt at i nu kan komme i gang med jeres store hus.........og have.Glæder mig meget til at følge hele forløbet.
Og jeg spørger også som Fru Friis ang dit drivhus?
God dag Jette

Henrik sagde ...

Jeg kan fortælle at det nye franske drivhus er kommet med og blot venter på at vi finder den rigtige plads, samt tid til at sætte det op.
Jeg skal nok følge Kjelds råd og tage mange billeder, herunder heltotaler. I må forvente at I bliver tæppebombet med billeder i tiden der kommer. Nu skal vi lige aflevere den gamle lejebolig, så rengøring og det sidste planteflytninger står på programmet i Bededagsferien.