torsdag den 19. april 2012

Franske jernmøbler til nordhaven

Længe har vi ønsket os.


Et par franske jernstole til vores smukke mosaikbord, jeg indrømmer at billedet er lidt opstillet da bord og stole ikke får lov til at stå ude under den åbne himmel, undtagen når vi bruger dem. Bordet er en bryllupsgave købt i en butik i århus der desværre ikke længere eksisterer, og er dansk produceret. Det er vores foretrukne drikke rosévin i haven bord


Stolene er antracitgrå og købt i det franske byggemarked www.castrorama.fr, så ikke noget "originalt" fund på et loppemarked, men i meget bedre og mere brugbar stand.
De kostede 29 euro stykket, så hvis I kommer til Frankrig til sommer er tippet hermed givet videre.

Til slut et par forårsbilleder her fra nordhaven nu hvor skoven så småt grønnes.


Mit forsøg på at formklippe rosmarin i kugleform.

11 kommentarer:

Vivi sagde ...

Tillykke med jeres nye stole.

Det er dejligt, når man endelig får noget, man har gået og drømt om længe :-)

Høneballehaven sagde ...

Det ser fint ud med jeres jernmøbler.

Bente sagde ...

Ja og hvor de passer godt sammen med jeres bord.
Det er jeg helt vild med. For syv søren hvor er det nuser. Kan af en eller anden grund godt lide guldsmede, og det er så fint afstemt i farver stolene og bordet!
Flot ser det ud!

Hanne i haven sagde ...

Hvor er det et skønt sæt rosé-møbler :-) Det er også lige min smag. Så mangler vi bare lidt mere varme, så man kan sidde derude med et køligt glas.

Henrik sagde ...

Jeg holder også meget af guldsmede, måske fordi de har sådan en lang livscyklus 2 år under vander for dernæst af leve et kort og intenst liv i ovenvande i luften.
Ja varme kunne vi virkelig godt trænge til, der er ligesom koldt alle steder og planterne udvikler sig kun langsomt synes jeg, men det er vel egentlig meget normalt april vejr.
Henrik

Landbohaven sagde ...

Hvor er jeres havemøbler smukke. Tillykke med dem.
Sådan nogen måtte gerne stå i vores have.
Tak for kigget.
H en god dag.

Lisbeth sagde ...

Tak for tippet, det vil jeg huske når jeg engang kommer til Frankrig igen - det er nogle dejlige stole, jeg synes at gamle franske loppeting er ualmindelig dyre, forstår det simpelthen ikke. Jeg synes også at Rosébordet er flot.

Gro sagde ...

Det er nogle dejlige stole og så sidder man også godt i dem! Ja jeg har ikke så lange ben ;-)
Tillykke med dem :-D
K.Gro

Fru Friis sagde ...

Et skønt rosésæt I har fået sat sammen, tillykke med det.
Jeg blev lidt imponeret over at du vil klippe din rosmarin i kugleform, men det må være fordi du overvintrer den indedøre???
Ha' en dejlig dag :o)

Maria Christensen sagde ...

Hej
Jeg kender det godt. Jeg har netop også købt franske møbler, som jeg ikke nænner at sætte ud i dansk regn vejr.... Men sikke de giver stemning i haven

Den eksperimenterende have

Henrik sagde ...

Det er ligesom om disse møbler tilføjer et meget vigtigt element i haven, drømmen om varme gavmilde dage, med lun eftermiddagssol.
Henrik