lørdag den 12. maj 2012

Nordhaven i forårsklæ´r

Nu står Nordhaven i sin friskgrønne dragt.


Vi lagde næsen 500 forårsløg i jorden i efteråret på de i alt ca. 10 kvm bed, altså det pynter da vældigt, men det ser egentlig heller ikke ud af meget. Det første foto er ca. 10 dage gammelt, resten er fra i morges hvor det blæser med en kraftig kuling.Til gengæld har de smukke cremefarvede narcisser stået næsten 4 uger i blomst pga. kulden, sikke en valuta og glæde det har været. Købt i Bilka jeg kan ikke huske om det var en af CD´s udvalgte men måske Bilka i det hele taget har oppet sig og udvalgt flottere og mere spændende løgvækster som følge af den CD´ske indflydelse.

Jeg overholder stadig haveplanen for Nordhaven, dog med den ændring at jorden er primært ler hvorfor lavendlerne er kommet i "højbede" med grus og gammel plantesækkejord, da de ellers vil gå til når det bliver vinter pga, vandet i lerjorden.


Bare rolig planterne i potter står blot og venter på at blive plantet ud andet steds.


De sidste 18 lavendler venter på at jeg laver bedet færdig idag.
Jeg skal også beklage jeg ikke får skrevet tilbage til jer allesammen der kigger forbi, jeg har utrolig meget igang for tiden både privat og professionelt, men jeg kigger ind hos Jer så snart jeg kan finde mit snit til det, men når sjældent at lægge en hilsen.
Håber i alle får en god dag i haven trods blæsten.

8 kommentarer:

Flora sagde ...

Hold da op, der sker godt nok noget hos dig. Er meget spændt på at se alle dine lavendler i udspring!

Didde sagde ...

Hvor ser det bare flot ud! Sikke en kreativitet!
God blæsevejrsdag, det har været noget af en prøvelse at at være i haven i dag! Man bliver helt kulret at den blæst.

Didde

Høneballehaven sagde ...

Jeg synes, at det var mange løg på det lille stykke, men du har ret, det ser ikke ud af så meget.
Det gør til gengæld dine lavendler. Det er spændende at følge med i.
Lisbeth

Hanne i haven sagde ...

Jeg synes også at det ser godt ud med dine tulipaner. Jeg har heller ikke industrielle mængder, for det har jeg hverken råd eller tid til. Men jeg prøver primært at plante de tulipaner som bliver beskrevet som gode og tilbagevendende. Så hjælper det lidt på det hvert år.
Hvor er jeg spændt på at se dit lavendelhav, når de kommer i blomst. Sikken duft der må blive :-)

Frøken Solhat sagde ...

mmmmm - tulipaner og andre skønne løg gør sig altid godt i haven....og floret har det med at blive større og større for hvert år ;0)

Knus Dorthe

... hvorfor Australien sagde ...

500 løg er da en pæn slat, det ser skønt ud. Jeg glæder mig også til at se dine lavendler - vi må snart have den duft-funktion koblet på pc'en.

Ulla

Henrik sagde ...

Jeg må også selv tilstå at jeg glæder mig rigtig meget til at se lavendlerne i blomst, allerede nu synes jeg det er interessant at se der er så stor forskel på bladfarven og strukturen. Duft funktionen ville virkelige komme til sin ret her tror jeg.
Henrik

Henrik sagde ...

Hej Ulla Jeg hopper da lige på jeres blog, min søster bor i Australien så det vil blive spændende at følge jeres rundtur, har endnu ikke selv været der.....priser og omvendt årstid ifht. vores egne ferier det kræve lang planlægning at tackle. Henrik