onsdag den 8. oktober 2014

Franske havemøbler til børn

En længe ventet pakke.


Så har vi fået vores fine Fermob Bistro havemøbler.
Vi bestilte dem i Frankrig i sommers, og nu er de landet her. Sættet kostede 1070 kr, for et bord og 2 stole. Det lyder måske lidt dyrt, men de er meget robuste og nærmest uforgængeligt, selv en voksen kan sidde på stolene, og det er jo vigtigt fra tid til anden.


De er smukke, håndlavede, og passer ind i haven og husets udtryk. Vores store dreng er meget tilfreds, og har allerede taget dem i brug til frokost mv.
Naturligvis kan de fås i alle Fermobs farver, disse er Turkis. Bord og stole kan kun klappes sammen ved at fjerne et par møtrikker, det er vist af sikkerhedshensyn.

9 kommentarer:

Susanne Jensen sagde ...

Smukke møbler!

Fru Friis sagde ...

Meget smukke møbler og ren luksus for lave ben. Kvalitet koster, til gengæld har I forhåbentlig glæde af dem i rigtig mange år.

Esther - Ildkattens Scriptorium sagde ...

Hvor er det en fed farve :)

Lisbeth sagde ...

Sikke et fint bistrosæt lillemanden har fået - og godt at han ikke kan få fingrene i klemme i stolene:)
Jeg faldt for Fermob, Luxemborgstole og bistrobord da jeg var i Paris i sommer. Der sidder man rigtig godt og jeg har besluttet, at det er de stole som jeg skal have i drivhuset. Jeg har allerede købt et bord, stolene kommer så i etaper, jeg skal lige spare sammen...
Tænk forresten at luxemborgstolene kan stå i Paris' parker - det ville aldrig kunne lade sig gøre i Kbh, her ville folk tage dem med hjem.

Henrik sagde ...

Glad for at I kan lide møblerne, og det er virkelig kvalitet for pengene, og man sidder ganske godt i stolene. Farven er valgt fordi der godt må være lidt spræld...Ja at man kan have stole stående i parker i Paris, uden at folk i hobetal stjæler dem, fortæller en hel del om den respekt der faktisk er i store dele af Frankrig for de fælles ejendele. Tænker tit på blomsterkummer, krukker og lign, der står på torve og gader i sydfrankrig, det ville ikke holde længe mange steder i DK. SUk desværre.

Jette sagde ...

Hej Henrik.Smukke møbler du har fået hjem fra Frankrig.
Og en dejlig farve.
Vi nyder altid at sidde i Luxenbourg parkennår vi er i Paris.
God dag Jette

Gro sagde ...

Dejlige møbler til den unge mand;-) - Jeg tror ikke du skrev 10.000 vel? Så hvis det er 1.070 kr. Så er det da ikke dyrt for sådan et fedt sæt havemøbler!! - tillykke :-D
K.Gro

Iris Kornvig Snabe sagde ...

Hej Henrik

Jeg er meget interesseret i at få lavet en bænk ala den du har længere nede i din blog. Super flot farve.
Hvad vil det koste med en bænk på ca. 180cm inkl malet?
Jeg kan træffes på iris_kornvig@icloud.com
Glæder mig til at høre fra dig.

Henrik sagde ...

Hej Iris. Du har mail fra mig.
Henrik