lørdag den 23. januar 2016

Åben have 2016

Ja det er ganske rigtigt.

Vi holder åben have den 13 og 14 august, ifbm Haveselskabets Havefestival 2016
Ærlighed kommer man jo længst med, så det er ikke fordi vi har hyret et arbejdssjak der lige færdiggører hele haveanlægget i april. Men snarere har vi tænkt over, at en have i sin skabelse, måske også har sine interesserede havegæster ?


Hermed er invitationen givet ud til Jer vores mange følgere. Vi håber at kunne fremvise en ung have, hvor nye bede vækker en forventning om hvordan det hele vil se ud om 1-2-3 år og 10 år måske.

Vores Potager, som har holdt os med grønsager det meste af sommer og efterår
Måske vi kan pirke til fantasien og billederne hos gæsterne. Tror der kan være en stor oplevelse i at se en ung have, med god plads imellem planterne, huske det og komme tilbage igen året efter. For vi påtænker at holde åbent som min. til Havefestivalen hvert år.Rosa Aïcha

Jeg ved godt mange af Jer også holder åben have denne dag, så I vil lige som jeg selv være ar finde i jeres egen have. Men fortvivl ikke, vi skal nok holde åbent en anden dag også, men nok ikke i år, dertil har vi for mange projekter der skal afsluttes. Jeg ved at Vivi fra mitgronneunivers holder åben have og blogtræf den 20 august, tror jeg selv prøver at besøge Vivi denne dag. De har virkelig knoklet og gennemført et anlægsarbejde uden lige.


Huset med ny facadeisolering, lavendler i eftermiddagsol

Alle billederne er fra midten af august 2015.

Bienvenue Henrik og Janne


27 kommentarer:

grethe pedersen sagde ...

Kæmpe stort tillykke med beslutningen af åben have det er en smadder god ide at vise en ung have hvor alt står langt fra hinanden, det giver mening at se så et kæmpe stort ja til at komme....jeg vil glæde mig vildt...X er sat.
Fortsat god energi til at komme videre på.

Vivi sagde ...

Jeg havde glædet mig til, at i åbnede jeres have, for den vil jeg gerne se, men det kan så desværre ikke lade sig gøre i denne omgang, da vi også holder åbent begge dage til havefestivallen.

Hvor er det rart at læse, at vi ikke er de eneste, der åbner haven til havefestivallen, selvom det ikke er en fuld anlagt have, vi kan vise frem :-)

Tak for, at du nævner blogtræf hos os 20. august og linker til min blog. Det glæder mig, hvis du/i kan finde tid til at komme den dag :-)

Hilsen Vivi

Jette sagde ...

Hej Henrik.Det lyder da spændende med den åben have.Og jeg synes bestemt ikke at haven skal være perfekt for at åbne sin have.
Besøger altid nogle haver under festvalen .........men lad os nu se om jeg kommer til det jyske til august.
Og pøj-pøj med både byggeriet oh haven.God søndag Jette

Jeannett Fruergaard sagde ...

God ide at åbne en ny have, og jeg kunne meget vel være en af dem der kigger forbi. Jeg har også længe haft lyst ti at se jeres have, det ser så godt ud med alle jeres projekter.

Tina Pedersen sagde ...

God ide at åbne haven også selv om den er ved at vokse til. Det ville være spændende at komme forbi, må se om vi kan tage fra hovedstaden på det tidspunkt.
Det ser sørme allerede flot ud jeres haveanlæg. Kh Tina

Frk. Anemone sagde ...

Det lyder spændende, nu må vi se om jeg får tid at kigge forbi :)
Dejligt at se så langt I er kommet.

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Det er noteret i min kalender... men godt at du lover at holde åbent igen til næste år, hvis vi misser i år... jeg vil nødigt gå glip :-)

Kirsten Boutrup sagde ...

Hej
Det som et rigtig godt tilbud i august måned, så det vil jeg notere både hos dig men også hos Vivi med hensyn til blogtræf.
Jeg synes at det er rigtigt at vise sin have som uanset om den er ny eller gammel, for alle haver har jo været nye, og det er spændende at se hvilke ting der er starter på og høre om de tanker man har fremadrettet. En have er jo aldrig færdig anlagt i min verden, den står jo under konstant forandring.
Så det glæder jeg mig til.
Kh.
Kirsten

Lisbeth sagde ...

Glæd jer! Det er en stor oplevelse at holde åben have og der er heldigvis ikke krav til havens alder eller anlæg. Jeg kommer desværre ikke forbi det jydske den weekend men skal nok ud at se haver her i nærheden. For mit eget vedkommende springer jeg over at åbne haven i år, men håber at gøre deltage igen i 2017.
Jeres have ser allerede fin ud på billederne fra 2015, det er et spændende projekt I har gang i:-)

Frede sagde ...

Åh det gad jeg godt! Det ville være skønt at besøge din have, som jeg har fulgt på bloggen. Dog ved jeg, at august er en umulig måned at planlægge noget i - noget med bondmanden og en mejetærsker mm - men hvis jeg har mulighed for at slippe hjemmefra, så kommer jeg gerne!

Esther - Ildkattens Scriptorium sagde ...

Det lyder som en rigtig god ide...jeg har bare slet ikke tid i august måned :(

Du har nok helt ret i det kan være spændende at se en have i sin vorden...det vil jeg i hvert fald gerne se.
Har selv overvejet at holde åben have, men synes hele tiden lige jeg vil have gjort det og det færdigt. Nu var min have jo heller ikke "tom" da jeg flyttede ind...så det ville nok have været svært at se min ide med den dengang.

Overvejer måske at holde åben have i 2017, for der bør de større anlægsarbejder i denne bette have være klaret ;)

Henrik Havehjerne sagde ...

Sætter kryds i kalenderen! Bliver spændende at se "a work in progress"!
Hilsen Henrik

Henrik Eriksen sagde ...

Hej Grethe. Du skal være meget velkommen, bare hiv i mig når du kommer. Jeg vil se frem til at se jer mange Live

Hej Vivi. Er sikker på du nok skal få lejlighed til at se haven. Du ved hvordan det er, den vil være endnu smukkere næste år.

Venligst
Henrik

Eirin - Lars Bjerke sagde ...

Vi har virkelig lyst til å se hagen deres. Vi skal to-tre turer til Jylland i sommer, men litt usikre på om det klaffer med hagefestivalen. (den har vært sist i juni tidligere, og da er vi nesten alltid i Danmark)
Så vi får sjekke ut hvordan det klaffer med jazz festivaler :-)
Så vi håper vi ses !

Ninas have sagde ...

Sikke en fin idé at åbne en have, som er undervejs. Det er alletiders at give besøgende mulighed for at drømme med og forestille sig, hvordan det bliver, når det vokser til lidt efter lidt.
Der bliver desværre for langt for mig fra Roskilde midt i august, når ungerne lige er startet i skole igen efter sommerferien - men jeg følger med på bloggen i stedet for.
Jeg er sikker på, at det bliver en succes.
VH Nina

Fru Friis sagde ...

Det er godt nok flot, at I magter at holde åben have, midt imellem alt det andet I har gang i. Ønsker jer en rigtig dejlig dag. Jeg vil rigtig gerne komme, men må vist hellere vente med at lægge mig fast, til vi nærmer os. :o)

Henrik Eriksen sagde ...

Hej Jette, jeg ved godt alle I fra Sjælland ikke lige kommer forbi det jyske, og vice versa. Men en dag skal det jo nok lykkes.

Hej Jeannett, Tak skal du have, og du skal være meget velkommen, projekter er der nok af, det er færdiggørelsen....

Hej Frk Anemone og Sussi, jeg skal nok holde åbent og hvem ved et blogtræf, men det bliver først i 2017. Haven skal være længere og vi skal have afsluttet nogle projekter.

Venligst
Henrik

Henrik Eriksen sagde ...

Hej Kirsten. Selvfølgelig har du ret, en have er aldrig færdig, og gudskelov for det, den perfekte hobby. Du skal være meget velkommen i vores kaos.

Tak Lisbeth, når du komme forbi det jyske på et tidspunkt kan det jo være vi alligevel holder åbent.

Hej Frede. Ja de der bondemænd er ikke rigtig til noget sjov i august, det hører jo med til jobbeskrivelsen. Til gengæld så ved man hvor de er....hele døgnet. Hvis det passer er her åbent, og kaffe måske også.

Hej Henrik, Super at I kommer forbi, jeg stiller spader frem til arbejde....

Venligst
Henrik

Henrik Eriksen sagde ...

Hej Eirin og Lars. Jazz festival er det ikke noget med Silkeborg, hvis det er helt tosset så skriv til mig, vi kan muligvis finde ud af noget i slut juni, da I kommer helt fra det store Udland.

Hej Nina. August er en travl måned, også her, med skolestart. Men der kommer andre lejligheder vi skal jo have haven i mange år.

Hej Fru Friis. Kender godt det der med langtidsplanlægning, vi har ligesom stillet os selv lidt op mod muren ved at åbne haven, men et delmål om åben have kan være en stor motivationsfaktor.

Henrik

Casa Rosen- en Kolonihaveblog sagde ...

Hej Henrik..Åh hvor blev jeg glad da jeg så din overskrift :o)
Hvis så frem at det passer og jeg ikke har arbejdsweekend, så kan datteren i Aalborg vist godt forvente at få besøg af en meget glad mor med strålende øjne den weekend :o)
Det vil være en kæmpe oplevelse at komme og besøge jeres Franske paradis.
Masser af Hilsner fra Linda

Susanne Jensen sagde ...

Jeg har også sat kryds i kalenderen og glæder mig meget til at se jeres have.

krepsemor sagde ...

Så spennende å holde åpen hage! En hage blir jo aldri ferdig, for den er i endring hele tiden. Heldigvis får man si, for det hadde blitt ganske kjedelig :)
Lykke til med åpen hage!

Min Grønne Verden sagde ...

Hej Henrik
Rigtig god ide I har besluttet jer for at holde åben have, det er super spændende at opleve en haves tilbliven, og jeg er som jeg tidligere har givet udtryk for, virkelig imponeret over, hvor meget struktur i allerede har fået på haven - det er fantastisk hvad i når med både jeres hus og have.
Jeg har desværre ikke mulighed for at drage mod Jylland til august, men jeg vil helt sikkert forsøge, at få det til at passe med et besøg i jeres have ved en senere lejlighed.
Mange hilsner
Anita

Henrik Eriksen sagde ...

Hej Linda, at kunne glæde et andet menneske er den bedste gave, du skal være meget velkommen, håber for dig det flasker sig.
Venligst
Henrik

Henrik Eriksen sagde ...

Hej Susanne. Super glæder mig til at møde dig og de mange andre LIVE, om godt et halvt år.
Venligst
Henrik

Livsnyderhaven.dk sagde ...

Tillykke og øv...
For jeg kan desværre ikke komme forbi dig- da jeg også holder åben have til Havefestivalen, så jeg er hjemme i min have den weekend.
Jeg glæder mig enormt, da det er første gang vi prøver det.

Jeg syntes det er SÅ FEDT at i holder åben have, når haven er under opbygning. Det er haveglæde. Det er uden tvivl meget inspirerende.

Vi holder åben have i en have som vi kun har haft i 1 år, så det er også spændende.

Mon ikke vi ses en anden gang LIVE.

Hilsen Maria

OSOBNÍ ZAHRADNÍ PORADCE sagde ...

Zdravím z Prahy,obrovský kus práce za Váma!♥
Michaela