mandag den 3. april 2017

Video 3 april

Håndholdt havetv.

Her er en lille sekvens fra haven, nogen gange kan foto godt blive lidt 2 dimensionelt, så nu forsøger jeg mig med lidt video.
Hvis det er håbløst kan I blot lade det passere, ellers er der noget I kunne tænke jer jeg filmede og fortalte lidt om. Jamen så vil jeg med glæde forsøge dette.


God dag i haven.

5 kommentarer:

Haveliv i nr. 16 sagde ...

Godmorgen herfra. Tak for video. Super god ide, gerne flere af dem :-). Videoen giver en rigtig god oplevelse af haven. Dejligt med zoom på bedenes indhold, det ser rigtig godt ud med alle forårsløgene. Er spændt på hvor dit franske drivhus skal stå henne. Her tæt på vandet i Nyborg har der været let nattefrost, jeg krydser fingre for at det ikke er tilfældet hos jer således at jeres frostfølsomme planter ikke lider skade. Rigtig god dag herfra. Mange hilsner Mette

Livsnyderhaven.dk sagde ...

Bravo Henrik 👏🏻 Den må du da ligge på Instagram.

Ulla sagde ...

Rigtig sjovt at høre få fornemmelsen af haven i 3D, og det bliver spændende at se roserne i blomst ved spejlbassinet.. Det ser godt ud i den nye parterre-have! Hvordan mon dine lavendeler har det? Her satte jeg 18 stk sidste år, og de flere er døde, ca 50%... Noget trist. Dem i krukker har dog overlevet, selvom jeg tænkte at de havde de mest udfordrede forhold og slet ikke sandet jord. Er spændt på at se dine.

Høneballehaven sagde ...

Hej Henrik
Det var spændende at se, tak for det.
Vh Lisbeth

roth phallyka sagde ...

Videoen giver en rigtig god oplevelse af haven.


แตกใน xxx