torsdag den 23. november 2017

Som tiden dog går.


Det er efterår, roen sænker sig over haven og tiden er til at binde sløjfer på de mange løse ender.

Vi rydder op i haven, det trænger altså en gang i mellem, ligesom i huset. Stille og roligt samler der sig ting i hjørner og på midlertidige pladser i haven.

Parterret blev lavet færdigt i år, der er stadig plads til flere planter, så der vil ske en fortsat udvikling. Nu mangler tilslutning af strøm til uplights under træerne, det er jo den mørke tid vi går i møde.


November 2016


Maj 2017

Novembermorgen 2017


November 2017
Jeg bliver aldrig træt af at kigge på denne del af haven, den er i evig forandring og bevægelse.


Det gamle grønne hus er blevet malet, så det nu er gult ligesom det nye, det pynter immervæk. En gang i fremtiden skal vi have revet mere ned og ombygget resten, men lige nu arbejder vi på at få etableret garage i den stue hvor vi før boede....Der bliver plads til 3 biler herunder min fine gamle franske dame.

Citroen ID 19b 1968

Pergolaen blev rejst i år, og sikke en forskel. Det er en rumskaber og rumdeler, vi kan næsten ikke vente til næste år, når roserne forhåbentlig begynder at klatre op over toppen.


November er ellers ikke min favorit sæson, men i år må jeg sige, at den rette haveplan og de mange grønne planter virkelig giver haven en helårsværdi.

Det bliver kun bedre.

8 kommentarer:

lise skovfoged sagde ...

Det vokser godt til. Pergolaen ser fantastisk ud. Kan godt forstå, I venter på at roserne vokser op.

Høneballehaven sagde ...

Hej Henrik
Sikken en forandring, nu kan man virkelig se, at der er sket en masse. Godt du også kan nyde novemberhaven nu, det er bedst, når der er noget at nyde hele året, men roserne bliver uden tvivl et hit på den flotte pergola.
Flot veteran i garagen.
Hilsen Lisbeth

Henrik Eriksen sagde ...

6-7 måneder og så er det igen højsommer, jeg glæder mig. Roser og duften ved nattetide.
Venligst Henrik

Henrik Eriksen sagde ...

Kære Lisbeth, så trofast, jeg har været alt for fraværende. Men billederne taler virkelig deres tydelige sprog, det er som om hus og haven har rejst sig af asken, det begynder at tage form. Stadig mangler fylden som kun tiden kan give, men jeg elsker at komme hjem hver dag. Venligst Henrik

Heike Ebner-Therkelsen sagde ...

Hej Henrik.
Sikke en forandring parterret har været igennem på kort tid. Det ser virkelig smukt ud. Pergolagen er ligeledes virkelig vidunderlig. Vi så jo kun den midlertidige, så vi sidst var på besøg. Den nye skaber en fantastisk stemning i haven
Knus Heike

Susanne Jensen sagde ...

Der sker sandelig noget, må jeg sige, og hvor ser det godt ud. Pergolaen giver virkelig noget til haven, og det bliver smukt, når klatreroserne blomstrer:)Jeg er vild med thujaerne og imponeret over, hvor hurtigt de vokser. Flot bil! Thorben har jo en mage til, og den er også fra 1968 - bare grøn med mintfarvet tag.

iminhave.dk sagde ...

Hvor er det blevet fint, på meget kort tid.
Hilsen fra Nord.

Henrik Eriksen sagde ...

Kære Heike. Ja den nye pergola fungerer helt som tiltænkt, og giver allerede nu i sin nøgne silhuet en vigtig tilføjelse til haven. Nu skal den bare have lidt roser, blåren og klematis.

Kære Susanne, Ej hvor sjovt,jeg havde ikke lige fanget vores fælles interesse han må da lige lægge et billede på bloggen af det fine køretøj.
De thujaer vokser bare hurtigt, mest i højden, siderne er rimeligt medgørlige.

Venligst
HEnrik