tirsdag den 9. juli 2013

Hvornår har man for mange ?

Krukker altså.


Jeg talte lige op i går, 75 krukker/ampler i brug samt endnu 14 i reserve, jeg kan godt forstå hvorfor det efterhånden tager næsten 30 min at vande.
Et lille regnestykke jeg har lavet kunne se sådan ud.

Jeg har 150 kvm have/ 75 krukker = 0.5 krukke pr kvm.


Tankevækkende, tror jeg skal til at kigge nærmere i bogen om begrænsningenskunst.
Minimalisme eller Maximalisme kan det gøres sådan op ?


Hvordan ser det ud i jeres haver, prøv at tælle op, jeg blev overrasket.....på sådan en sommeraften.

11 kommentarer:

marie sagde ...

Jeg tør næsten ikke tælle op, men regner bestemt ikke med, at jeg kommer op på dit antal - synes også hele tiden, at jeg mangler krukker at plante om og ud i.

Henrik sagde ...

Ja jeg kender godt til problemet, hvor skal den sidste nye plante sættes. Der er jo altid plads til en ekstra krukke...

Vivi sagde ...

Der er vel først for mange krukker, når man ikke kan overkomme, at passe dem man har ;-)
Jeg er kun oppe på 20-25 krukker med planter i år. Det er lidt flere end sidste år, men jeg har en del krukker på lager, som ikke er kommet i brug endnu efter flytningen, så i årene fremover tror jeg antallet med tilplantede krukker, vil stige en del.

Frøken Solhat sagde ...

*SMILER* Tror ikke det kommet til at ske Henrik - at du får for mange ;0) Ikke så længe udfordringen med at vande dem alle lykkes ;0)

Knus og god sommer

Høneballehaven sagde ...

Hej Henrik
Jeg har stort set ingen krukker, jeg kan ikke overkomme at vande, jeg har rigeligt i at passe haven.

Achillea sagde ...

Jeg har ca. 20 krukker/baljer. Meeeen så er der jo også lige drivhuset med 5 kapilærkasser samt hele min planteskole, som er temmelig omfangsrig, så der er en del at vande :)

Nette sagde ...

Hehe, du må være ingeniør. Jeg har ikke selv talt mine krukker, men en havenabo talte dem for nylig og kom til 87 stk. Der er så kommet 4-5 til siden da, så jeg er vist - desværre - oppe på over 90. Jeg synes ikke vandpjaskeriet er så slemt endda. Men de fleste krukker er også pænt store, og skal derfor ikke vandes så tit, som de mindre. Det kan være nærmest meditativt at vande.

grethe pedersen sagde ...

Henrik, du er da fantastisk med de krukker men det kræver jo at man er hjemme om somren..selv jeg kunne godt tænke mig at lave en krukkehave...tak for en go ide..

Gro sagde ...

Det var ikke så lidt Henrik. Men heldigvis har jeg kun 10 stk i år. og så lidt ekstra, som jeg har sået. Jeg er jo ved at bygge havehus,så der er ikke plads til så mange. - Jeg elsker ikke ligefrem, at vande, så det passer mig fint, at der ikke er flere ;-)
K-Gro

Bente Holst sagde ...

Det er fantastisk så mange krukker, du har, og det ser meget godt ud :-) - Jeg har ikke så mange krukker, da vi rejser til sydfrankrig nogle gange om året, og krukker skal jo vandes og passes.

Susan Durup sagde ...

Ja krukker er én af de ting jeg ikke kan få nok af... Derfor har jeg også over 100 af slagsen. 123 sidste vi talte.... Plus dem som stå på "lager" og som ikke er i brug.
Så de trækker noget vand i denne varme... men jeg ELSKER at kunne flytte rundt på mine blomster.
Så for mange - nej da :-)
Mange havehilsner fra Susan