torsdag den 8. marts 2012

Et telefonopkald fra Holland

Igår blev jeg ringet op.

Først troede jeg det var sådan en "udenlandsk telemarketing" (svindler) der ringede, men lige pludselig fik manden i den anden ende præsenteret sig som Bastin plants. Nu ringede der en klokke hos mig, nå men han ville da blot lige sikre sig at adressen var i orden og fortælle at mine planter (46 stk) var klar til afsendelse. Der stod jo pænt i e-mail kvitteringen at de ville blive sendt når frosten var ovre. Det er den så nu i Holland.
Fredag eller mandag sagde han, om jeg glæder mig ? Mon ikke.

Her er et par billeder af hvad jeg venter mig. Jeg kan allerede mærke det bliver en god dag i morgen og en bedre sommer i år.

Lånt fra nettet, L. white mountain

Lånt fra nettet. L. Coconut Ice

Lånt fra nettet. Perovskia Blue spire

19 kommentarer:

Nette sagde ...

HERLIG årstid. Kan godt forstå du glæder dig til dine nyadopterede børn kommer hjem. Skal de i krukker eller ud på friland? Kan lige forestille mig det stiklingeri du garanteret skal i gang med lige om lidt :-)

Høneballehaven sagde ...

Hold da op hvor spændende, kan du blive ved at have plads til alle de nye planter. Går ud fra det meste af det er lavendler og så lige perovskia.
Held og lykke med dem.

Vivi sagde ...

Godt du ikke fik smækket røret på, før han fik præsenteret sig ;-)

Det ser spændende ud. Kan godt forstå du ser frem til at modtage pakken :-)

Lavendelfryd sagde ...

Uhh, det er ikke noget som pakker på denne årstid :o))

Anonym sagde ...

Det er da godt ud - jeg er særligt imponeret af Perovskia Blue spire, den kender jeg ikke.
Held og lykke med de nye planter.
VH Nina

Lønbæk Planteskole sagde ...

Glæd dig til Perovskia. Den dufter meget stærkt, selv de visne stængler her om vinteren.
Men det gør lavendel jo også.
Får selv plantepakke fra Holland i næste uge. Næsten som juleaften.
Anne Marie

Fru Friis sagde ...

Jeg har forstået det rigtigt, at de alle er lavendler - ikke sandt?? Og så er mit næste spørgsmål, - Er de så også alle vinterhårdføre??

Jeg spørger fordi jeg sidste år forelskede mig i en lyserød lavendel, men nåede at få at vide at den ikke var vinterhårdfør så derfor fravalgte jeg den. Måske dumt, men et øjeblik blev jeg praktisk og økonomisk... det kan jo ramme én i perioder!! ;o)

Bente sagde ...

Ja jeg kan godt huske, da du skrev om din klik-finger.
Det var en kæmpeordre synes jeg dengang, og det synes jeg stadig. Men spændende at høre nærmere om!

Jytte Due sagde ...

Ja, er havefolket ikke fantastiske mennesker? Både amatørerne og de profesionnelle?
For nogle år siden, da jeg via min datter i det sydlige Florida havde bestilt frø hos www.selectseeds.com, som kun sender inden for USA og Canada, blev hun ringet op af firmaet, som lige ville høre, om hun mon var klar over, at de fleste af de bestilte frø ikke ville kunne klare sig i hendes (sub)tropiske klima. De fik så forklaringen om, at frøene var til mig i Danmark og til min søster i Norge. Og så var de beroliget.
Happy Gardening
Jytte
www.danishknitdesign.com

Skt. Helena sagde ...

Wow - Hvor er de skønne. jeg kan godt forstå du glæder dig! Godweekend :-)

Henrik sagde ...

Anne Marie. Ja det er virkelig som juleaften, forventningensglæde er en fantastisk størrelse, jeg har først for nyligt stiftet bekendskab med perovskia i et fransk haveblad.

Fru Friis. Nej det er kun 30 lavendler, alle hårdføre. Resten er vist "impuls" køb af planter jeg har ønsket mig igennem længere tid.

Bente. Du har ret det er en kæmpe ordre, jeg har aldrig købt så mange planter på en gang, altså når jeg ikke regner hækplanter.

Henrik

Nette sagde ...

@ fru Fniis, Jeg har lyserøde lavendler i haven, og de klarer det fint. Når sandt skal siges, har jeg ikke en gang behandlet dem lige fint altid. Kan derfor med sikkerhed sige, at de klarer både vinter og andet uden problemer. De er dog ikke helt så lyserøde i farven, som jeg kunne tænke mig. Meget lyse.

Nette sagde ...

PS: fru Fniis jeg sender dig gerne noget afklip i april, hvis du vil lave stiklinger. Øøøøhhh ved ikke lige hvornår man går det, men hvis april er svaret, skal jeg med glæde lægge nogle af dem i en kuvert til dig.

Gro sagde ...

Wow hvor spændende. Jeg syntes den der cocunut ser rigtig dejlig ud! Og jeg håber den dufter af Lavendel og ikke kokosnød!
God weekend
Gro

Margrethe sagde ...

Jeg var ikke klar over man kunne få LYSERØDE lavendler stor fejl i min haveopdragelse. Det er spændenede når der kommer sådan pakke med lækkerier.
GOD weekend

Frøken Solhat sagde ...

Jamen Henrik .........det bliver da bestemt en endnu bedre sommer i år - da især med dine køb der.

Det bliver jo helt fantastisk. Jeg har også Perovskia på ønskesedlen - efter at jeg så den i københavn i september - den var helt fantastisk og dejlig busket:0)

Knus Dorthe

Henrik sagde ...

Kære Dorthe
Jeg glæder mig rigtig meget til Perovskia, det er en rigtig god efterfølger til når lavendlerne er afblomstret, eller det er i hvertfald hvad jeg forestiller mig. De skal naturligvis allesammen forsøges stiklingeformeret, så de ikke bliver ensomme.
Henrik

Flora sagde ...

WOW, det bliver da et fuldkommen fantastisk flor du får i din have!!!

Landbohaven sagde ...

ÅH hvor spændende.
Jeg glæder mig til at se resultatet til sommer.
Ha` en god søndag aften.