fredag den 30. januar 2015

Vinterbyggeri

Det måtte jo komme.

Sne og vinter, vi har dog været heldige i år, den ældste del af huset vi bor i lige nu er dårligt eller slet ikke isoleret. Vi har elvarme, så det løber hurtigt...

 
Her er ankommet 380 kvm isolering til facaden. Det skulle gerne give os et dejligt varmt hus i fremtiden, uden træk og kulde, samt til at betale i opvarmning.
Palmerne står ude, godt pakket ind i fleece.

Snart er det februar, lyset kommet tilbage dag for dag.

6 kommentarer:

Vivi sagde ...

Ja dårligt isolerede huse er dyre i varme, uha, uha og så endda elvarme, måleren må jo nærmest suse rundt lige nu :-(
Godt i får lavet en god isolering i jeres kommende bolig, så varmeudgiften fremadrettet ikke slår bunden ud af budgettet.
I det hele taget må det blive skønt for jer, den dag i kan flytte over i jeres drømmebolig :-) Fortsat god arbejdslyst.

Henrik sagde ...

Hej Vivi, jeg tør slet ikke kigge på måleren, uldtrøjer og hjemmesko.
Henrik

Jette sagde ...

Hej Henrik.Kommer helt til at fryse på jeres vegne............og elvarme er bare en rigtig dyr løsning.......men sikkert nødvendig medens i bygger om.
Men med al det isolering der ligger,skal det nok blive rigtig godt når det kommer på plads.
Rigtig god weekend til jer Jette

Henrik sagde ...

Hej Jette, frys du bare lidt, det gør vi i hvertfald...ikke meget, men her er lidt køligt. Vinduerne er mod øst og nord så solen hjælper ikke meget. Om få måneder kan vi flytte ind, og vinteren går vel snart på hæld.

Lone sagde ...

Hej Henrik - I er altså bare seje. Det er et fedt projekt du har gang i og tror galopperende elmåler, så er det spændende at følge jer. Fortsat rigtig god kamp!
Kh. Lone

Ulla sagde ...

Måske ved lejlighed du vil vise hvordan du vinterbeskytter alle dine tropiske vækster - nu er det jo desværre ved at gå den vej igen… Uh, men hvor jeg er spændt på at se jeres hus malet næste forår! Det bliver smukt med platantræerne foran tror jeg !
mvh Ulla